Στην Ergodotisi, θέλουμε να βοηθήσουμε τις εταιρείες-συνεργάτες μας να ξεκινήσουν ξανά τον κύκλο εργασιών τους, όσο πιο ομαλά γίνεται!

Γι′ αυτό αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στα εξής βήματα:

30% έκπτωση στις αγγελίες

Για το μήνα Μάιο, η ιστοσελίδα ergodotisi.com προσφέρει έκπτωση της τάξεως του 30% σε κάθε αγορά αγγελιών. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να αγοράσουν και online τις αγγελίες με τη σχετική έκπτωση.

Δωρεάν καταχώρηση πρώτης αγγελίας

Για τον μήνα Μάιο, οποιαδήποτε εταιρεία δεν έχει καταχωρήσει αγγελία στην Ergodotisi μέσα στο 2020, θα μπορεί να καταχωρήσει την πρώτη της, εντελώς δωρεάν.

Ειδικά πακέτα

Πέρα από τα πιο πάνω, η ιστοσελίδα ergodotisi.com δημιούργησε και ειδικά πακέτα αγγελιών που περιλαμβάνουν και διαφήμιση στην ιστοσελίδα της. Αξίζει να αναφερθεί ότι την ιστοσελίδα επισκέπτονται πέραν των 500.000 μοναδικών επισκεπτών το τετράμηνο.

Σχετικά με τα πακέτα αγγελιών

Το πρώτο πακέτο (Bronze package) αφορά αγορά 10+ αγγελιών, με την αγορά των οποίων (ισχύει η έκπτωση του 30%) η εταιρεία κερδίζει δωρεάν παρουσία στο καρουσέλ στην αρχική σελίδα για τη διάρκεια τριών μηνών.

Το δεύτερο πακέτο (Silver package) αφορά αγορά 20+ αγγελιών, με την αγορά των οποίων (ισχύει η έκπτωση του 30%) η εταιρεία κερδίζει δωρεάν παρουσία στο καρουσέλ στην αρχική σελίδα για τη διάρκεια τριών μηνών, αλλά και διαφημιστικό χώρο στην ιστοσελίδα αξίας €250.

Το τρίτο πακέτο (Gold package) αφορά αγορά 50+ αγγελιών, με την αγορά των οποίων (ισχύει η έκπτωση του 30%) η εταιρεία κερδίζει δωρεάν παρουσία στο καρουσέλ στην αρχική σελίδα για τη διάρκεια δώδεκα μηνών, αλλά και διαφημιστικό χώρο στην ιστοσελίδα αξίας €750.

Οι εταιρείες μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ergodotisi στο companies@ergodotisi.com ή στο 7000 7120.

#TogetherInThis

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *